Imate ideju ?

Mi smo tu da ideje pretvorimo u realnost. Stvorićemo zajedno sajt baš kako ste ga zamislili.

Kontaktirajte nas...

Možda ste se zapitali šta je uopšte bitno da dizajn bude jedinstven. Odgovor je jednostavan. Jedinstven dizajn je istovremeno i jedinstven vizuelni identitet koji će na posetioce ostaviti veoma upečatljiv utisak. Cilj je da se izrada sajta obavi na takav način da sve bude upakovano u skladnu celinu. Treba imati na umu da upravo od dizajna zavisi da li će posetilac zadržati pažnju na sajtu ili odmah zatvoriti stranicu i otići dalje. Vaša veb stranica treba da bude jedinstvena i da se po dizajnu izdvaja od drugih, a u tom slučaju sigurno neće ostati nezapažena. Mi nudimo izradu jedinstvenog dizajna po ceni koja je uključena u cenu izrade sajta. Jedinstven dizajn se pravi za svakog klijenta posebno, čime je zagarantovano da klijent dobija upravo ono što očekuje, a da pri tome niko osim njega ne poseduje isti dizajn.

Kada kažemo SEO optimizacija sajta, tu prvenstveno mislimo na razvoj i održavanje veb stranice tako da bude visoko rangirana u rezultatima pretrage. Obzirom da u današnjem vremenu postoji preko 800 miliona različitih sajtova svih vrsta kategorija. Potrebno je uraditi web prezentaciju tako da sadržaj našeg web sajta bude dostupan korisnicima koji se uglavnom oslanjaju na pretragu po kljućnim rečima i frazama. Kada korisnici vrše odabir stranice među rezultatima velika većina pogleda samo par prvih stavki, dok na drugu stanicu pretrage gotovo nikada i ne ode. Upravo zbog ovakvih navika korisnika, SEO optimizacija sve više dobija na značaju prilikom izrade web sajta. Da bi se postigli neki vidljivi rezultati, potrebna je dugoročna posvećenost.

Tehnologije se konstantno menjaju, zato je od vitalnog značaja da kao veb developer budete stalno u toku sa njima. U izradi svojih sajtova koristimo najnovije tehnologije koje kao rezultat daju web sajtove visokog kvaliteta izrade. Veb tehnologije poslednje generacije omogućavaju da se u potpunosti odgovori na zahteve klijenata prilikom izrade web sajtova. Pomoću njih, realizacija veb projekata se sprovodi na efikasniji i jednostavniji način. Pre nego što pristupimo procesu izrade sajta, nakon planiranja je potrebno odrediti tehnologiju za kreiranje strukture sajta. Svaka od tehnologija ima naravno svoje prednosti i mane. Naš cilj je da pronađemo najbolju kombinaciju savremenih web tehnologija koje će omogućiti najbolje rešenje za konkretan problem.

Da bi obezbedili pouzdan i napredan hosting, radimo sa najpoznatijim hosting provajderima. Ovi hosting provajderi ima dugogodišnje iskustvo u svom poslu, a korisnička podrška koju pružaju je je jedna od najboljih u regionu. Oni će smestiti Vaše stranice na svoj veb server i tako ih učiniti vidljim milionima korisnika širom sveta u bilo kom trenutku. Na raspolaganju je veliki broj paketa i dodatnih usluga koji se mogu odabrati u zavisnosti od potreba klijenta. Hosting je jedna od najbitnijih stavki prilikom izrade web sajta, jer utiče na efikasnost web prezentacije, kao i na brzinu odziva.

HTML5

Za kreiranje strukture naših stranica koristimo HTML5, odnosno jezik za označavanje hiper-teksta verzije 5.

CSS3

Za pravljenje i definisanje stilova kojima se određuje izgled i dizajn HTML elemen ata koristimo CSS3.

Sass

Da bi unapredili CSS i pisali kod koji će biti brži, uredniji, efikasniji i lakši za održavanje koristimo Sass.

JavaScript

Da bi našim veb stranicama pisanim u HTML-u i CSS-u omogućili dinamičnost, koristimo skriptni jezik JavaScript.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Web developer u firmi smart web art

Radovan Baštić

Web Developer Lead

Glavni i odgovorni za pisanje koda... U ovom poslu već nekoliko godina, ali svaki dan se trudi da nauči nešto novo. Pretežno idealističkih pogleda na svet oko sebe, avanturista i avangardista. Za sebe voli da kaže da je osoba koja pretvara kofein u kod.Živan Baštić

Tester i Marketar

Glavni i odgovorni za testiranje koda... Instančan ukus za izgled veb sajta, svaka njegova sugestija je dobrodošla. Trenutno se edukuje u oblasti marketinga i usavršava sposobnosti za promociju i internet marketing. Vodi se parolom vreme je novac, tako da mu je svaki trenutak bitan.